Η εταιρεία

Η Athens Assistance είναι μια ανεξάρτητη ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλο το εύρος της ιατρικής και ταξιδιωτικής βοήθειας με εξειδίκευση στις αεροδιακομιδές και επαναπατρισμούς, την διαχείριση ιατρικών περιστατικών και τον έλεγχο κόστους για κάλυψη ιατρικών εξόδων.

Ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα, όπου και εδρεύει.

Το επιχειρησιακό της κέντρο αποτελείται από πολύγλωσσο συντονιστικό προσωπικό και ιατρούς με πολύχρονη εμπειρία σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και εξυπηρετεί 24 ώρες το 24/ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Είναι από το 1994 εταίρος στο International Assistance Group  -το μοναδικό μέλος από την Ελλάδα- και μέσω αυτής της συμμετοχής διαθέτει ένα ευρύτατο παγκόσμιο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, ικανών να παρέχουν ανά πάσα στιγμή επείγουσες λύσεις σε όλη την υφήλιο.

Σκοπός της είναι να παρέχει υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και να εδραιώσει αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης

Όραμα της εταιρείας είναι να αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο των υπηρεσιών βοηθείας με εξέχουσα ιατρική φροντίδα για υψηλού επιπέδου ανθρωποκεντρική διασφάλιση ποιότητας, ασφάλειας και οικονομίας.