Ελλάδα και Κύπρος

Η Αthens Assistance έχει αναπτύξει ένα εκτενές δίκτυο κατάλληλων προμηθευτών σε Ελλάδα και Κύπρο, με αποδεκτές τιμολογήσεις και ευέλικτη ανταπόκριση.

Συνεργάζεται στενά με όλα τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, κέντρα υγείας, ιατρικά κέντρα πρωτοβάθμιας περίθαλψης και διαγνωστικά κέντρα, ενώ διατηρεί ένα ευρύτατο δίκτυο ιατρών που δημιουργήθηκε με την χρόνια συνεργασία και εμπιστοσύνη, καλύπτοντας όλη την ηπειρωτική και νησιωτική χώρα, σε άμεση και συνεχή διαθεσιμότητα με ένα τηλεφώνημα.

Το δίκτυο ιατρικής βοήθειας συμπληρώνεται από πλήρως στελεχωμένα ασθενοφόρα εδάφους με εξοπλισμό κινητής μονάδας, πού μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες οποιασδήποτε διακομιδής και ανταπόκρισης αεροδιακομιδής.

Επιπλέον προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ταξιδιωτικής βοήθειας μέσα από ένα οργανωμένο δίκτυο παρόχων και συνεργατών, όπως αεροπορικές εταιρίες, οδικές μεταφορές, ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα για την οργάνωση του ταξιδιού σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας (φορείο ή οξυγόνο κατά την διάρκεια της πτήσης κ.ο.κ.) επί 24ώρου βάσεως.

Εκτός από την ιατρική βοήθεια, η Athens Assistance έχει στην διαθεσιμότητά της το πιο έμπειρο δίκτυο οδικής και τεχνικής βοήθειας στην Ελλάδα με τοπική βοήθεια, ρυμουλκά, γερανούς, συνεργεία και γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, όλες τις ώρες, σε ολόκληρη την χώρα.

Με όλους τους προμηθευτές εφαρμόζονται προδιαγραφές ποιότητας και συμφωνίες τιμών, που σε συνδυασμό με την εμπειρία τους σε αυτό το είδος υπηρεσιών, εξασφαλίζεται άμεση και επιτυχής δράση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.