Η Athens Assistance είναι μια ανεξάρτητη ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών ιατρικής και ταξιδιωτικής βοήθειας, με εξειδίκευση στα ασθενοφόρα, τους επαναπατρισμούς, τη διαχείριση περιστατικών, τον έλεγχο του κόστους και τη διαχείριση απαιτήσεων.

Βραβεία & Μαρτυρίες

Εταίρος της Ομάδας International Assistance

Γνώρισε την ομαδα

Η Athens Assistance έχει βραβευτεί από τους συνεργάτες του International Assistance Group για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, κερδίζοντας το Βραβείο Ποιότητας 8 φορές.

Είμαστε το μόνο ελληνικό μέλος στο International Assistance Group, τη μεγαλύτερη συμμαχία στον κόσμο ανεξάρτητων εταιρειών βοήθειας, πάροχων υπηρεσιών και ανταποκριτών που δέχεται τον καλύτερο συνεργάτη από κάθε χώρα παγκοσμίως.

Η ομάδα Athens Assistance εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Το εσωτερικό ιατρικό γραφείο εξειδικεύεται στην ιατρική βοήθεια τα ασθενοφόρα και τους επαναπατρισμούς  με πολύγλωσσους συντονιστές και ιατρούς, με πολυετή εμπειρία σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, σε 24ωρη βάση.

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μέλος της International Assistance Group Alliance και έχουμε βραβευτεί πολλές φορές για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που χτίζουν τη διεθνή μας φήμη στις υπηρεσίες βοήθειας με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και ακεραιότητα.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας από το 1993, η πλατφόρμα επεμβάσεων αποτελείται από πολύγλωσσους συντονιστές και ιατρούς, με πολυετή εμπειρία στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, σε 24ωρη βάση.

Το εσωτερικό ιατρικό γραφείο μας είναι εξειδικευμένο στην ιατρική βοήθεια και ασθενοφόρα/επαναπατρισμούς: Ειδικοί Αεροϊατρικής Ανάκτησης και Επειγόντων Περιστατικών με εξοπλισμό ΜΕΘ.

Η περιοχή δραστηριότητάς μας είναι η Ελλάδα και η Κύπρος, το προσωπικό μας είναι πάντα παρόν και διαθέσιμο όταν μας χρειάζεστε και έτοιμο να δράσει.

Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα και τους ελέγχους. Η εταιρεία και το ιατρικό μας προσωπικό είναι πλήρως ενημερωμένα παρέχοντας λεπτομερείς ιατρικές αναφορές.

Οι Υπηρεσίες μας

Αεροδιακομιδή

Η Athens Medevac, η υπηρεσία ασθενοφόρων της Athens Assistance, παρέχει βοήθεια 24/7 και άμεση επέμβαση ή επαναπατρισμό ασθενών, με πλήρως εξοπλισμένα ιατρικά αεροσκάφη μαζί με έμπειρη ιατρική ομάδα και πλήρη εξοπλισμό ΜΕΘ ή σε εμπορικές πτήσεις με πλήρως εξοπλισμένη ιατρική συνοδεία.

Επαναπατρισμοί συνοδών ιατρών και νοσηλευτών

Η Athens Assistance παρέχει ιατρική συνοδεία είτε για ιατρικές εκκενώσεις είτε για άτομα που χρειάζονται ειδική φροντίδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους σε προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις.

h

Διαχείριση υποθέσεων

Η Athens Assistance έχει τη δική της ολοκληρωμένη διαδικασία διαχείρισης περιπτώσεων που διευκολύνει τα προτεινόμενα σχέδια θεραπείας και διαβεβαιώνει ότι η κατάλληλη ιατρική φροντίδα και υπηρεσίες παρέχονται σε άρρωστα ή τραυματισμένα άτομα.

Ιατρική βοήθεια

 • Διεθνής ιατρική βοήθεια
 • Άμεση και 24/7 λειτουργία
 • Ιατρικές μεταφορές – Ασθενοφόρα
 • Ιατρικές επεμβάσεις οπουδήποτε στον κόσμο

Ταξιδιωτική Βοήθεια

 • Κράτηση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
 • Κρατήσεις ξενοδοχείων
 • Ρυθμίσεις μεταφοράς
 • Διερεύνηση και διευθέτηση αξιώσεων

΄Ελεγχος Κόστους

Η αύξηση του κόστους υγειονομικής περίθαλψης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ασφαλιστικοί και ιατρικοί οργανισμοί.

Οδική Βοήθεια

 • 24/7 επείγουσα οδική βοήθεια
 • Επί τόπου επισκευή
 • Υπηρεσία ρυμούλκησης
 • Διανομή ανταλλακτικών