Αεροασθενοφόρα

Athens Medevac 24ωρη άμεση αεροδιακομιδή. Aερομεταφορές ασθενών με ειδικά αεροσκάφη, εξειδικευμένες ιατρικές ομάδες και εξοπλισμό, με υποστήριξη μονάδας ιατρικής θεραπείας. Παντού στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Ιατρικές και Νοσηλευτικές συνοδείες ασθενών Επαναπατρισμοί

Athens Medevac 24ωρη άμεση συνοδεία σε αεροδιακομιδή / αερομεταφορά ασθενών με εξειδικευμένους ιατρούς, νοσηλευτές και εξοπλισμό σε αεροσκάφη γραμμής. Παντού στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο.

Διαχείριση Περιστατικού

Άμεση 24ωρη φροντίδα για περιστατικά παντού στον κόσμο. Λύσεις επείγουσας ιατρικής και ταξιδιωτικής βοήθειας. Πλήρης κάλυψη με διεθνές δίκτυο συνεργατών και προμηθευτών.

Συγκράτηση Κόστους

Διαχείριση ζημιών υπέρ τρίτων. Έλεγχος ιατρικών εξόδων. Διευθέτηση λογαριασμών. Με διεθνή κάλυψη.

Για αεροδιακομιδή και κάθε είδους ιατρική συνοδεία, επικοινωνήστε μαζί μας

Βραβεύσεις & Μαρτυρίες

Οι υπηρεσίες της Athens Assistance τιμήθηκαν με την πρώτη θέση διεθνώς, κερδίζοντας το Βραβείο Ποιότητας πέντε φορές τα τελευταία επτά χρόνια από τα μέλη του International Assistnace Group.

Συνάδελφοι, πελάτες και ασθενείς καταθέτουν την μαρτυρία τους.

Μέλος τou International Assistance Group

Η Athens Assistance  ως εταίρος του International Assistance Group έχει παγκόσμια παρουσία με μέλη, ανταποκριτές και προμηθευτές. Με κέντρα επειγόντων κλήσεων 24ωρης λειτουργίας σε όλες τις χώρες του κόσμου προσφέρει παντού επιτόπιες λύσεις, παρέχοντας πλήρες φάσμα πιστοποιημένων υπηρεσιών βοηθείας και ελεγχόμενου κόστους.

Γνωρίστε την ομάδα

Τα πρόσωπα πίσω από τις υπηρεσίες